Svako korištenje mrežnom stranicom Brushthrone.com  podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

 

  • Sve sadržaje objavljene na adresi Brushthrone.com dopušteno je čitati i preuzimati isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj mrežnoj stranici dopušteni su samo uz prethodno odobrenje.
  • Prijenos sadržaja sa stranice Brushthrone.com dopušten je uz navođenje autora i s izravnom poveznicom koja vodi na izvorni sadržaj na adresi  com. Preneseni sadržaj mora zadržati svoj izvorni smisao.
  • Svi sadržaji objavljeni na adresi com  (uključujući sve tekstove na stranici, opise slika, članke na blogu, fotografije, informacije i druge materijale) koje objavljuju   Brushthrone.com  ili suradnici služe isključivo u informativne svrhe.  Brushthrone.com  poduzima odgovarajuće napore kako bi navedene informacije bile točne, ali ne daje nikakvo jamstvo u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.
  • Navedeni opisi usluga i cijene su informativni. Točna cijena i plan suradnje utvrdit će se posebnim ugovorom .
  • Korisnici stranice Brushthrone.com prihvaćaju činjenicu da osobno snose rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržajem na ovoj mrežnoj stranici te da se stranica  ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja.
  • com zadržava pravo bilo kakvih izmjena sadržaja na stranici u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Pregledavanjem sadržaja i njegovim korištenjem podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja Brushthrone.com   te se obvezujete sadržaj koristiti za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.